Over mij

Ik ben Casper van Koeveringe en ik heb van mijn hobby letterlijk mijn beroep gemaakt. Ik kom uit de autoschadeherstelbranche waar ik bijna 35 jaar met plezier als plaatwerker heb gewerkt. Als hobby restaureerde ik regelmatig vrachtauto's. Nadat ik tijdelijk bij een restauratiebedrijf heb gewerkt waar ze voornamelijk klassieke voertuigen herstellen heb ik de knoop doorgehakt: ik ga voor mezelf beginnen! Een droom die ik al langer had en per 1 mei 2018 is uitgekomen.

Ik herstel dus motorvoertuigen. Kleine en/of grote deuken, laswerk, complete restauraties en alles wat daar tussen zit. Bij mij ben je aan het juiste adres voor praktisch ieder motorvoertuig. 

Er staan op mijn website foto's van diverse projecten die ik heb gedaan of waar ik nu mee bezig ben. Zoals je kan zien ben ik niet bang voor een beetje roest.

Neem contact met me op om een afspraak in te plannen, vragen te stellen, voor advies of een offerte. Mijn gegevens vind je hier.

Wil je ook foto's van jouw project ontvangen? Geef het aan bij het maken van de afspraak en ontvang ze via de mail of Whatsapp.